Dit had ik nog niet gehad🙄

Goedemorgen allemaal,

Afgelopen dinsdag zou er een nieuwe koelkast ingebouwd worden. Al bij al is die koelkast in de gang gezet en niet ingebouwd. Boos gebeld naar MediaMarkt, en als reactie kreeg ik hij wordt morgen en anders pas volgende week ingebouwd.. Dit kan toch niet we hebben er voor betaald, hun maken de fout en laten ze het maar oplossen. Maar goed gisterochtend samen met man en dochter naar de MediaMarkt.. voordat we gingen kreeg ik krampen in mijn zij/ buik. Meestal gaan ze snel weer over, maar ik hield een zeurderig gevoel. Toch maar jas aan en gaan. Eenmaal bij de MediaMarkt aangekomen werden mijn steken erger, zo erg dat ik het gevoel had dat ik flauw viel. Dit kwam en ging weer weg. Maar die aanvallen werden zo erg dat we gelijk bij thuiskomst de huisarts hebben gebeld. Ik kon binnen 5 minuten terecht gelukkig. Huilend en moeilijk lopend kwam ik bij de huisarts aan. In kreeg gelijk een injectie in de spier van mijn arm. Binnen een paar minuten een dik arm. na controle van mijn buik en rug. Wat blijkt niersteen aanvallen. Maar in mijn geval zitten de stenen nog vast, vandaar die heftige aanvallen. Aan de antibiotica en medicatie voor de pijn. Was ik bijna medicijn vrij, slik ik nu weer 11 tabletten per dag. S’ avonds veel pijn gehad en bijna de hele nacht slecht geslapen. Aankomende maandag moet ik weer terug komen en dan kijkt ze af mijn pijn is verminderd en hoe het staat met de nierstenen. Volgens mij ben ik er gisteren al wat kwijtgeraakt.. voor de zekerheid foto’s gemaakt om te laten zien. Waarom uitgerekend is mijn vakantie moet ik toch weer iets krijgen en gelijk ook zo heftig. Voor nu toch proberen te genieten, gelukkig is de pijn nu wat minder. Hopelijk blijft dat zo. Wist niet dat die aanvallen zo pijnlijk konden zijn.

Dit wilde ik even met jullie delen.

Fijne donderdag allemaal.

Liefs, Bianca

7 Comments on “Dit had ik nog niet gehad🙄”

 1. Van die pijn kan ik meespreken. Heb het ook ooit gehad maar zijn operatief moeten verwijderd worden.
  Nu hier krijg je daar alleen maar water afdrijvende medicatie voor om te proberen de steentjes uit te plassen.

  Sterkte

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

   • Bij mij zaten ze vast in mijn urinekanaal en dan hebben ze deze kleine steentjes operatief moeten verwijderen.
    Ken de pijn heel goed.

    Aum Shanthi

    Like

  • antibiotica is maar voor een week. Pijn medicatie langer helaas..

   Like

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: