Eindelijk Vakantie ”

Goedemiddag allemaal,

Afgelopen week is het erg goed met mij gegaan. Heel veel energie en eindelijk een week geen pijn. Ja ik geloof het bijna zelf ook niet, maar de pijn is weggebleven. Toch blijf ik elke dag nog steeds bang dat het gewoon weer keihard terug komt. Maar zolang de pijn weg blijft, betekend toch wel dat er echt vooruitgang in zit. Ik geniet elke dag en ben echt heel erg vrolijk. Dat is ook niet zo heel gek, ik kan gewoon alles doen zonder snel moe te worden of ergens pijn te hebben. Ik probeer nog steeds elke dag zo min mogelijk suikers te nemen en erg goed op mijn eet patroon te letten. Dit lukt mij niet altijd, soms heb ik gewoon zin in chocola en dan neem ik het ook gewoon. En ook dan merk ik niet dat ik me er slecht door voel. Ik hoop dat dat gevoel blijft en vooral dat over een week de waarde van de Lyme nog steeds niet terug te vinden is. Ik blijf het dan wel moeilijk vinden om toch mijn rust te pakken terwijl ik me goed voel. En ondanks dat ik geen klachten voel van de Lyme, heb ik nog steeds wel veel pijn in mijn zij van de verkleving. In goed overleg met de fysiotherapeut ben ik gestopt. 2 maanden behandelingen gehad en niks mee op geschoten. Dit komt mede doordat er nog steeds ontstekingen zitten en mijn lichaam nog niet voldoende herstelt is van de Lyme. Als ik na mijn Lyme behandelingen nog steeds last hou dan neem ik weer contact op met de fysio. Soms moet je gewoon keuzes maken en tijdelijk stoppen.

Wat is eigenlijk mijn tempo🤔

Gisteren was dan eindelijk het kinderfeestje van onze dochter.. We zijn met 5 andere kinderen naar SkyZone geweest. Erg leuk voor kinderen. Het is een overdekte speeltuin, maar dan echt gericht op klimmen en springen. Was erg druk en achteraf was ik wel kapot. Over het algemeen kan ik nog steeds niet tegen heel veel drukte. Op een gegeven moment wordt het me dan echt teveel. Maar goed, op dat moment zet je gewoon even door. Je wilt gewoon dat je kind een leuk feestje, en dat heeft ze zeker gehad. Gelukkig was het allemaal binnen, want toen we in de auto zaten op de weg ernaar toe begon het te regenen.

SkyZone Doetinchen

Vandaag laatste dag gewerkt en mijn dochter mocht mee. Goed geholpen en de bewoners vonden het geweldig. Ze is vaker mee geweest, dus de meeste kende haar nog wel. Ze is helemaal niet bang aangelegd. Op een gegeven moment was ze overal en nergens. Toch fijn dat ze zo vrij is. Nu heerlijk lang vakantie. Gewoon genieten en niks doen. Heerlijk rust nemen en leuke dingen doen met man en dochter. Ik merk ook wel dat ik aan rust toe ben. Gewoon even iets langer in je bed blijven liggen. Hopelijk wordt het nog wel een beetje mooi weer. En anders vermaken we ons thuis ook wel.

Yes😁😁 #happy #rust #genieten

Voor nu een fijne middag en doe rustig aan. Voor alle anderen die ook vakantie hebben, geniet!

Fijne vakantie ❤️🍹

Liefs,

Bianca

1 Comments on “Eindelijk Vakantie ””

  1. Dat is leuk te lezen. Je hebt ervan genoten. Hou het gevoel vast en hopen dat je het ook zo even mag blijven voelen

    Aum Shanthi

    Like

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: