Update afgelopen week ”

Goedenavond allemaal,

In mijn laatste blog vertelde ik jullie dat het niet zo gaat zoals ik dat wil, dat gevoel en vooral de pijnen wat elke dag anders is en vaak heel heftig. Afgelopen week is dat onveranderd helaas. Afgelopen dinsdag moest ik ook weer telefonisch contact opnemen met mijn huisarts, dit omdat ik me heel erg slecht voelde. Ging van bed naar toilet en dat de hele dag door, en had extreem veel pijn in mijn hele lichaam. Misschien kwam het wel doordat ik gestopt was met medicatie? maar toch lijkt me dat sterkt en denk ik dat het combinatie van.. was. Mijn huisarts belde mij gelijk terug en adviseerde mij een langwerkende morfine tegen de pijnen. Ben gelijk naar de apotheek gegaan om ze op te halen. Na 2 dagen merkte ik qua pijn dat het iets beter ging. Dat gevecht elke dag en elke dag krijg je wel weer wat anders dat maakt het zo lastig. Gisteren vertrokken we naar het zuiden om een weekendje door te brengen bij onze kids en kleinzoon. We hadden een overnachting geboekt in van der Valk hotel. Stiekem ons tweede huis. Dit omdat we weer een familiekamer hadden geboekt en weer hetzelfde kamernummer kregen:-) Toen we gisteren vertrokken vanuit huis had ik weer last van mijn milt en buikpijn. Ik heb sinds de laatste keer MeCeBi veel last van mijn milt. Dus aankomende dinsdag gelijk vragen of dat kan komen door de behandeling. En anders moet ik toch echt langs de huisarts. Gisteren waren mijn aanvallen zo erg dat niks hielp. Ook heb ik sinds afgelopen week dat mijn darmen weer totaal ontregelt zijn. Drink genoeg water, neem zemelen en ook gebruik ik nog steeds de lijnzaad olie. Snap er dan totaal niks van waar ik nu zoveel last er van heb. Gisteren hadden we snel zakjes gehaald wat je op moet lossen in water en suikervrij. Na 3 zakjes kon ik eindelijk naar de toilet. Maar ondanks dat ik zoveel pijn had heb ik wel heerlijk genoten van de rust in het hotel en van de vele knuffels van mijn kleinzoon. Hij is weer zo erg gegroeid. Een heerlijk mannetje. Daarna samen chinees gegeten en een klein uur na het eten zijn we richting het hotel gegaan. Dochter op bed gedaan, en wij hebben heerlijk op bed netflix gekeken. Vanochtend zijn we vroeg gaan ontbijten. Heerlijk als het zo rustig is. En zoveel keuze ook:-) Mijn dochter wilde eigenlijk nog even zwemmen.. dus om negen uur zaten we in het zwembad. En uiteindelijk zat mijn dochter de zwemmen en wij heerlijk in het bubbelbad. En ik moet zeggen dat heeft mij echt heel goed gedaan. Ik heb me de hele dag heerlijk gevoeld en weinig pijn gehad. Wat wil een mens nog meer… Na het zwemmen zijn we nog paaseitjes gaan verstoppen bij mijn kleinzoon en zijn we de eitjes gaan zoeken:-) Ondanks de erge pijn die ik gisteren weer had heb ik wel een heerlijk weekend gehad. Jammer dat het zo snel voorbij is gegaan.. Toch moet ik vaker ontspannen, want ik merk dat dat goed effect heeft op mijn lichaam. Hebben jullie daar ook ervaring mee? Hieronder nog een paar foto’s:-) Fijne paasdagen en geniet van het weer. Liefs Bianca

Dochter afgelopen woensdag jarig geweest❤️
Kijk voor mijn info op http://www.lymevereniging.nl
Ook vanuit bed, kan het zonnig zijn😉
Trots op deze twee❤️

2 Comments on “Update afgelopen week ””

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: