Update MeCeBi ”

Goedenavond allemaal,

Vanmiddag had ik weer een afspraak bij MeCeBi. Ik wist eigenlijk op de weg er naar toe dat de Lyme nog niet weg was. Veel last van 1 plek op mijn hoofd en pijnlijke gewrichten. Natuurlijk wordt dat door de CBD olie onderdrukt en haalt net de scherpe kantjes ervan af. Maar goed deze klachten geven wel aan dat de Lyme gewoon nog niet weg is. Na 3 jaar strijdt ken je natuurlijk je klachten en zeker de Lyme het beste. Eenmaal daar aangekomen ga ik in de behandelstoel zitten. We nemen mijn klachten door en daarna begint ze te testen. Ze testen dan de waarde van de Lyme. De waarde kwam uit op 1.75. Heel laag en gelijk verminderd in opzichte van de vorige keer. Maar mijn gevoel werd bevestigd. Je bent er nog helaas:-( Ook geeft het aan dat een behandeling van 6 minuten echt nodig is om de Lyme aan te pakken. Gelijk merk ik dat de pijnlijke plek op mijn hoofd begint te branden en daarna verdwijnt. Dit betekend toch wel dat hij daar echt zit verstopt. Advies van MeCeBi: veel vitaminen C innemen en weerstand druppels plus de CBD olie in blijven nemen. Zoveel mogelijk suikers vermijden, want ja daar leeft hij van. Nu is dat dat vrij moeilijk als je toch echt heel veel van chocola houdt;-) maar goed ik doe alles eraan zodat jij!! niet ervan kan teren. Jij ettert mij al 3 jaar lang. Nu is het mijn tijd!

Toch wil ik je (mijn grootste vijand) wat persoonlijk vertellen. Jarenlang ben je dag en nacht bij me. Je hebt mijn leven op zijn kop gegooid, en dat probeer je nog steeds te doen. Geen 1 dag is hetzelfde. Heb jij even geen zin, dan laat je mij dat voelen. Ik heb drie jaar lang niks te zeggen over mijn lichaam, want dat doe jij. Vanaf nu is het tijd om deze rol om te gooien. Ik bepaal vanaf nu wanneer ik zin heb om wat te doen en ik ga je dat laten voelen. Jij bepaalt niet meer mijn leven. Ik vecht net zo lang door totdat jij definitief uit mijn lichaam bent. Elke keer dat jij weer terug komt, laat ik je voelen via een behandeling dat je weg moet. Ook zal ik me beperken tot het nemen van suikers. Dit ga jij niet leuk vinden, zelfs irritant en zal alles laten voelen aan mij. Maar weet dat ik niet op geef! Jij kan mij op geen 1 manier meer raken en pijn doen. Het gevecht met jou is nu begonnen! Ik wou dat ik je recht kon aankijken, dan zag je mijn blik, die Warrior blik. Kijken hoe lang jij dit gaat volhouden, want ik ben zeker niet van plan om de strijdt op te geven.

Na de behandeling ben ik samen met Quinty (dochter) naar het pannenkoekenhuis geweest. Het was immers al zo laat dat we dan toch alleen maar in de file zaten en pas heel laat thuis waren. Om dan nog te koken, daar had ik geen trek in. We hebben genoten😊 Daarna een uur erover gedaan om thuis te komen. Mijden files. Was blij dat ik thuis was. Na een behandeling ben ik altijd extra moe. Kost nog steeds veel energie. Nu lekker met de beentjes omhoog voor de tv. Hieronder nog een paar foto’s. Ik wens iedereen een fijne avond. Liefs, Bianca

Quinty met haar leuk versierde pannenkoek😊
Mijn pannenkoek😁
Quote of the day

1 Comments on “Update MeCeBi ””

  1. Dat is niet leuk dat je zo moet vechten maar geef de strijd niet op. Soms kan het ook nuttig zijn om het te aanvaarden dan geef je ook geen stofjes om de lyme op te laten wekken.
    Maar ik begrijp je helemaal. Dat je liever zou willen horen je bent Lyme vrij.
    Geniet zoals de foto’s laten zien.

    Aum Shanthi

    Like

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: