Waarom gebruik ik Samento 100% TOA-vrij? en wat is Samento precies?

Goedemiddag Allemaal,

Met deze blog wil ik graag uitleg geven over het product : Samento 100% TOA-vrij. Zelf gebruik ik dit product nu een aantal maanden. Dit omdat ik met mijn behandelingen bij MeCeBi in de laatste stap zit en dat betekend aanpakken Lyme. Ik heb dit product al eerder gebruikt, maar reageerde er zo heftig op dat ik er tijdelijk mee gestopt ben. Waarom reageerde ik er zo heftig op? Weerstand in mijn lichaam was heel laag en veel organen werkte niet meer zoals het zou moeten. Veel organen waren aangetast door de Lyme. Nu MeCeBi ervoor heeft gezorgd dat dat weer werkt zoals het zou moeten werken ben ik toch weer begonnen met Samento. Rustig opgebouwd. En zit nu op 3 x 3 druppels per dag. Dit heeft er mede voor gezorgd dat de waarde van de Lyme zo snel naar beneden is gegaan. Daar ben ik heel erg dankbaar voor. Daarom raad ik dit product ook aan. Hieronder een link om product te kopen en uitleg over waar Samento goed voor is en wat het precies is.

Wat is Samento?

Samento is de Zuid-Amerikaanse naam voor wat wij in Nederland een kattenklauw noemen. Het is een klimplant met kromme haken en van deze plant worden de wortel en de binnenkant gebruikt in de geneeskunde. De plant wordt onder de indianen al eeuwenlang medicinaal gebruikt, maar in de Westerse wereld is deze manier van genezen pas sinds de jaren 80 bekend. Samento wordt onder meer gebruikt bij de genezing van kanker, aids, artritis en de ziekte van Lyme.

teekwerende kleding

Samento en de ziekte van Lyme
Samento wordt bij de ziekte van Lyme soms gebruikt ter aanvulling van de antibiotica of als de antibioticakuur niet heeft geholpen. De Samento druppels worden vooral bij Lyme-patiënten gebruikt die chronische oververmoeidheid hebben of te maken krijgen met een terugval. Ook bij patiënten met neuroborreliose of lymeartritis heeft Samento soms een positieve werking.

Werking van Samento bij Lyme
Samento stimuleert de aanmaak van belangrijke antilichamen, verbetert functies van het zenuwstelsel en is bovendien ontstekingsremmend. Daarnaast helpen de Samento druppels om de vochtophoping rondom de gewrichten tegen te gaan, wat bij de ziekte van Lyme vaak voorkomt.

Gebruik van Samento
Samento is een tinctuur, een alcoholische oplossing, en patiënten dienen bij een gemiddelde kuur te starten met drie keer één druppel per dag. Daarna komt er iedere week een druppel bij, totdat het maximum aantal van drie keer tien druppels per dag is bereikt. De duur van de kuur bij de ziekte van Lyme is afhankelijk van de klachten en het stadium en varieert van twee tot twaalf maanden.

Bijwerkingen Samento
Er wordt aangeraden om de dosering van Samento druppels, zoals Nutramedix, voorzichtig op te bouwen, om bijwerkingen zoveel mogelijk uit te sluiten. Mogelijke bijwerkingen van Samento zijn beenkrampen en lichtgevoeligheid van de huid.

Algemene vragen vanuit mijzelf:

Hoe is jullie ervaring met Samento en waar gebruiken jullie het voor? Of zijn er dingen/ informatie wat jullie missen op deze blog? Graag jullie feedback erover. Bedankt en wens jullie een fijne dag. Lieve groet, Bianca


2 Comments on “Waarom gebruik ik Samento 100% TOA-vrij? en wat is Samento precies?”

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: