Regenachtige week ”

Goedemiddag,

We zijn nu een paar dagen verder nadat ik te horen heb gekregen dat ze de Lyme niet meer kunnen vinden, en ik moet toegeven dat het nog steeds erg raar klinkt. Zal dat na een tijdje zakken? of niet? Als je iets al zo lang hebt en je leven erop aangepast hebt dan is dat wel heel erg omschakelen voor je gevoel. Het is ook net als of er een andere wereld voor je open is gegaan. Elke dag voel ik wel weer iets wat langzaam verdwijnt qua pijn. Hopelijk krijg ik over 2 weken ook goed bericht. Toch blijft de angst dat hij dan weer terug is. Maar goed ik probeer er maar niet teveel aan te denken.

Gisterochtend stond ik op om naar het werk te gaan, Onwijze kiespijn. Kon geen koud water verdragen. Kreeg gelijk 220 door mijn lichaam. De pijn bleef maar aanhouden. Uiteindelijk toch maar gebeld of ik ’s avonds nog terecht kon, en ja hoor 18.00 uur kon ik terecht. Ik heb zo’n angst voor de tandarts, dat ik gelijk in de auto er naar toe al begon te zweten. Eenmaal aangekomen was ik aan de beurt. Foto’s gemaakt om te kijken naar de oorzaak. Daar was niks op te zien. Behalve de kies er naast waar een vulling op mijn zenuw zat. Maar daar kwam de pijn niet vandaan. Toen gingen ze nog wat testen uitvoeren… flink koude lucht erop blazen. Tranen sprongen me in mijn ogen en dacht echt nog even en ik pak mijn tas en ga gewoon weg. De tandarts ging even een andere tandarts erbij halen omdat ze er niet uit kwam. Ondertussen kreeg ik 2 verdovingen. Helft van verdoving spul in mijn mond. Zo smerig, maar kon ook niet spoelen met koud water omdat ik dat niet kan verdragen. Maar goed een tweede tandarts kwam kijken met microscoop en ook hij zag niks. Enige oplossing voor nu was terug naar huis en als ik morgenvroeg nog pijn had dan een wortelkanaalbehandeling behandeling. Oké zodoende dus richting huis en even een paar uur geen pijn door de verdoving:-) Vanochtend werd ik vroeg wakker en gelukkig weinig last er nog van. Zo fijn! laat dat zo blijven. Oké het is geen happy foto;-) was nog erg vroeg.

img_20190312_091224

Vanochtend weer vroeg bij de therapeut voor mijn rug, weer gekraakt en verkleving proberen los te maken. Verkleving was weer erger geworden. Vraag me af hoe dat mogelijk is.. , nu weer meer last. Maar dat is ook begrijpelijk. Nu ik dit zo allemaal schrijf denk ik ook wat moet een mens allemaal ondergaan, van het 1 naar het andere. Ooit komt daar verandering in en dan dans ik weer als een jonge bloem de dag door:-) Ondanks alle pijnen, blijf ik toch positief.

Nog een paar dagen volhouden en dan als het goed is komt de lente weer te voor schijn. Ik verlang daar wel heel erg naar, maar wie niet?

Fijn weekend iedereen.

Liefs,

Bianca

fb_img_1546633527154

One Comment on “Regenachtige week ”

  1. Erin blijven geloven. En ja, je bent iets gewoon geworden en dan voel je lichamelijk dat het er niet meer is. Dat kan nog de grootste verandering zijn om te aanvaarden.
    En hopen dat het met je rug ook de betere kant op mag gaan.

    Aum Shanthi

    Like

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: