Hoe het met mij gaat” lees verder..

Afgelopen vrijdag weer naar de therapeut geweest voor mijn gekneusde ribbenkast.

Nog erg veel last van, en nog steeds neem ik daar medicatie voor om de pijn te onderdrukken. Toch maar kijken of er naast intapen nog wat anders aan te doen is: Wat blijkt er zit verschil in mijn ribbenkast. Rechterkant staan naar voren gebogen en er zit veel vocht onder mijn ribben. De ontsteking loopt ver door tot aan mijn onderrug. Ik kreeg 2 opties: Proberen los te maken door de gaan kraken. (ik zou daarna veel meer pijn krijgen en na een week zo het weg appen) Of intapen en er voorlopig niks aan doen en dan toch de pijn houden. Advies gevraagd en hij zei: toch proberen te kraken en kijken hoe mijn lichaam daarop reageert. Oke vooruit ik zet me even over die pijn heen en kraak maar raak. 8 keer moest hij kraken, ik had het gevoel alsof ik brak.. Daarna heeft hij de plek ingetaped.  Vervolgens moest ik nog 5 minuten op de handfiets zitten. Dit om toch mijn gewrichten soepel te houden. Nu erg veel pijn, maar ik hoop na een week dat ik toch een verbetering voel. Volgende week weer een keer de handfiets gebruiken om soepel te blijven. Het lastigste van dit is dat hij niet verder kan met het behandeling van mijn verkleving en daar weer vertraging in op loopt. Maar gaat als ik maar eerst van die rug pijn af kom, want die pijn komt ver boven al mijn andere pijnen uit. Constant gebruik je je rug, geen enkele houding is een prettige houding.  Ook hier kom ik wel weer vanaf, al duurt dat altijd weer veel te lang voor je gevoel. Veel rust en heel belangrijk letten op mijn houding.

Wat is het weer jammer dat dat heerlijke weer,  weer voorbij is. Je voelt je alleen al door de zon zoveel beter en positiever. Ik hoop dat het echt snel weer lente word. Wat vaker weer proberen te wandelen op de dagen dat ik me goed voel.

Waar houden jullie meer van?  winter of zomer?

En mensen met lichamelijk klachten: hebben jullie meer klachten in de winter of in de zomer?

Graag hoor ik dat van jullie.

Voor nu wens ik een ieder een fijn weekend:-)

En bedankt voor het lezen van mijn blog.

Liefs,

Bianca

 

5 Comments on “Hoe het met mij gaat” lees verder..

 1. Ik hou toch meer van de warmte al heeft de winter ook zijn charmes.
  Natuurlijk als je aan iets lijd zal je lieven warmte hebben als koude.
  Zelf ben ik drie keer aan de rug geopereerd maar ik heb daar geen problemen aan met weersverandering. Al een geluk natuurlijk.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  • Ik heb ook wel een gelezen dat sommige mensen met klachten dat juist minder hebben als het koud is.
   Drie keer dat is vaak zeg. Mag ik vragen wat je precies had? lijkt me wel heftig, omdat je toch je rug constant gebruikt.
   Heb je lang moeten herstellen?
   Zeker fijn dat je geen problemen had met weerverandering.

   Dank je wel voor je reactie.

   Groetjes,

   Liked by 1 persoon

 2. Het zal naargelang zijn wat iemand heeft denk ik. Maar de meeste hunkeren naar de warmte om minder pijn te voelen.
  Ik ben tweemaal in de nek en eenmaal in de onderrug aan een discus hernia geopereerd.

  Aum Shanthi

  Like

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: