“Warrior””

Afgelopen november heb ik een nieuwe tattoo laten zetten.

Ik wilde een tattoo met een betekenis.

Omdat ik in mijn leven al heel wat heb meegemaakt en nog steeds mee maak ( gevecht tegen lyme) heb ik gekozen voor een Chinees teken met de betekenis Warrior. Voor mij een hele speciale tattoo. Daarom ondanks alle pijnen en telkens weer nieuwe pijnen erbij zal ik nooit opgeven. Ik hou nog steeds de hoop dat ik ooit weer beter word. Ik ben dan wel 35, vaak word ik jonger geschat. Maar mijn lichaam voelt echt al heel wat ouder. (Van binnen) Maar ooit ben ik zowel van buiten als van binnen weer jong:)

Vandaag weer bij therapeut geweest ivm mijn gekneusde ribben en verkleving in zij. Hij zei tegen mij, ik heb een oude vrouw hier gehad die de ribben gebroken had door hoesten. Maar dat is jouw geluk dat je nog jong bent en alleen je ribben hebt gekneusd. Ik zei daarop zo voel ik me toch echt niet. Mankeer altijd wat lichamelijk. Het klopt dus.. “onzichtbaar ziek” je ziet het niet vanaf de buitenkant.

Vandaag veel op bed gelegen en Netflix gekeken. Ik merk echt dat mijn lichaam rust nodig heeft. Ik ben niet iemand die me graag overgeeft aan mijn lichaam, ga altijd stug door. Merk nu dat dat zo’n verkeerde instelling is. Vooral als je herstellende bent. Maar je bent nooit te oud om te leren toch;)

Hieronder nog een foto van mijn tattoo😊

Ik wens iedereen een fijne avond en probeer te genieten van het zonnetje morgen.

Liefs,

Bianca

2 Comments on ““Warrior””

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: