Goedemiddag🌼

Afgelopen week kreeg ik in eens heftige griep erbij. Hoge koorts, veel hoesten, benauwd en zeer pijnlijke benen. In combinatie met lyme is griep zeer heftig. Omdat ik erg benauwd erbij was en steken op mijn rug had/heb, ben ik naar de huisarts gegaan. Daar bleek dat mijn ribbenkast door het hoesten naar binnen gedrukt was. Weer wat nieuws erbij: (wanneer stopt dat eens… 3 keer per dag Tramadol/ paracetamol bovenop de 4 keer per dag oxicodon) Ook verzocht de arts mij om maximaal rust te nemen. Dit keer maar naar luisteren voordat ik meer kapot maak. Omdat ik door mijn verkleving in mijn zij al bij de therapeut liep, ook na mijn ribbenkast laten kijken. En ja hoor, een dikke bult bij mijn ribbenkast door de kneuzing. Dat veroorzaakt de pijn. Nu helemaal ingetapet en dinsdag terug om te kijken of het iets geholpen heeft. Het lijkt echt sinds dat ze de lyme aanpakken ik constant iets nieuws erbij krijg. Gelukkig is de koorts wel gezakt, lang geleden dat ik dat zo hoog had. Mijn hoofd wilde door, maar mijn lichaam schreeuwde stop. Ik voelde me zo slecht dat ik begon te huilen, omdat ik dit keer mij eraan over moest geven. Dit voelde als falen. Natuurlijk heel raar dat je zo denkt. Maar ook ik wil gewoon eens een dag zonder pijn of dat er geen klachten meer bij komen. Nu nog maximaal mijn rust nemen en rug niet overbelasten.

Hieronder zie je een foto van de medicatie die ik elke dag moet nemen: De eerste 4 voor mijn gevecht tegen lyme en andere twee tegen pijn en verkleving na ontsteking.

Detox: 3 keer per dag (natuur basis)

Vitaminen C : 4 keer 500mg

Samento: 2 druppels (natuurlijke antibiotica)

Weerstand druppels: 2 keer 50 druppels

Oxicodon: 4 keer

Tramadol: 3 keer

Ik wens iedereen nog een fijne zondag toe🌹 Geniet van het ☀️

Liefs,

Bianca

2 Comments on “Goedemiddag🌼

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: