Goedemiddag🌹

Goedemiddag🌼

Kleine update vandaag:

Gisteren bij de tandarts geweest, klein gaatje in kies. Omdat ze op mijn zenuw zat met boren, kreeg ik toch maar een verdoving. Verdoving ingewerkt en ze ging verder met uit boren van mijn kies. Nog steeds zeer pijnlijk… Nog meer verdoving erbij. Uiteindelijk zoveel verdoving dat mijn hele linkerkant gezicht verdoofd was. Tandarts gaf aan dat ze met die verdoving bij mij 20 andere mensen kon verdoven😮 blijkbaar ben ik immuun voor dat spul. 3 uur duurde het voordat de verdoving was uitgewerkt. Het lijkt wel alsof mijn hele lichaam tegen werkt sinds ik lyme heb. Ik probeer alles maar positief te bekijken, wat of en toe gewoon niet lukt. Elke keer komt er weer wat bij. Frustratie komt dan opzetten bij mij. Op dit moment kan ik zo wie zo niet zoveel hebben, mijn lichaam is constant in gevecht en ik kan dat vaak niet accepteren. Klinkt stom, want vaak helpt het wel als je toch accepteert dat je ziek bent.

Afgelopen weekend had ik eerst gewerkt en daarna heerlijk gewandeld met man en dochter. Ondanks dat ik mij minder goed voelde, heb ik de knop omgezet en toch 5 km gewandeld. Daarna wel de hele avond pijn in mijn benen gehad, maar ik wil de baas zijn over mijn eigen lichaam en niet die rotzak! Want zo noem ik je nou.

Nu even lekker op de bank liggen en hopelijk straks weer iets meer energie. Jammer dat de zon niet schijnt anders had ik even wat vitaminen binnen kunnen krijgen. Nou ja hopelijk komt de zon weer snel terug😊

Ik wens een ieder een fijne dinsdag middag. Gaan jullie nog wat leuks doen? PS: iemand nog tips wat helpt bij een kind die veel hoest? Hoest drankje geen effect..

Graag hoor ik van jullie.

Liefs, Bianca

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: