Bezoek Fysiotherapie”

In november 2018 kreeg ik uit het niets een ontsteking in mijn rechterborst. Eerst werd zonder verdoving in mijn borst gesneden om te kijken of er pus uit kwam. Dat was het geval. Omdat ze dachten aan een abses, moest ik naar het ziekenhuis om foto’s en echo’s te laten maken. Ook werd er bloed af genomen. Op de foto was de ontsteking te zien en ook uit het bloedonderzoek kwam de ontsteking naar voren. Ondertussen had ik al antibiotica gekregen van de huisarts en omdat ik hele erge pijn had kreeg ik morfine werkende tabletten lang en kort duur. Per dag slikte ik 20 tabletten. Antibiotica 1 sloeg niet aan dus hop weer een andere antibiotica, wat uiteindelijk ook niet zijn werking deed. Terug naar het ziekenhuis voor een tweede foto en daar kwam uit dat het nu ook op mijn ribbenkast zat. Advies van ziekenhuis lichaam moet het zelf opruimen. Nu paar maand verder zit ik nog aan de morfine 4 keer per dag. Pijn op mijn ribbenkast niet weg. 2 weken weer naar de arts. Ze vermoed dat alles bij mijn ribbenkast is vastgekleefd. Doorverwijzing naar de fysiotherapeut. Vandaag kwam daaruit dat idd alles vastgekleefd is en zelfs mijn ribbenkast naar binnen gedrukt wordt. Pfffff weer wat erbij. Wanneer houdt dit op.. Nu 2 keer per week naar de fysiotherapeut, hij maakt alles los. Dat heb ik gemerkt. Werd duizelig door de pijn, maar goed pijn heb ik constant ook van de lyme. Dus doorzetten en over je pijn heen zetten maar weer. Ik vertelde hem over mijn lyme. Gelukkig had hij zich daarin verdiept en kwam met hele goede tips. Waaronder het product MSM. Dit helpt tegen pijnlijke spieren en gewrichten. Wat ik dus constant heb. Ben benieuwd of het helpt. Een paar mensen met lyme hadden hier baat bij zei hij. Vandaag mee beginnen. Ik zal er een foto bij plaatsen van het product.

Maar even iets anders, wat een heerlijk weer buiten. Eindelijk ☀️ en heerlijk warm. Dit zal ook goed doen voor mijn lichaam. Maar voor wie eigenlijk niet😉 vandaag even heerlijk rustig aan doen en dan het weekend weer werken. Ja lieve mensen ondanks dit allemaal werk ik nog gewoon. Gisteren had ik het echt heel erg zwaar, moest ook nog de hele dag werken. Meestal blijf ik positief, maar gisteren toch even een traantje gelaten en dat lucht dan wel weer even op. Ik wil gewoon niet weer thuis komen te zitten. Dan ben ik echt weer terug bij af. Gelukkig kan ik nu vaak die knop wel omzetten en word ik ook echt blij van mijn werk. Ben er dan ook van overtuigd dat dat helpt bij mijn herstel.

Nou straks even lekker pizza eten. Standaard onze pizza dag:) Geniet van het zonnetje en van het weekend

Liefs, Bianca

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: