Lange tijd geleden””

Goedenavond,

Lange tijd geleden dat ik iets geplaatst hebt over hoe het met mij gaat. Ondertussen ben ik nog steeds onder behandeling bij Mecebi. Maar nu in ene laatste stap (stap 7). Dit betekent aanpakken borrelia infectie. Al mijn klachten van in het begin komen weer terug. Hoofdpijn, zenuwpijn op meerdere plekken, trillen benen, boosheid en niet goed voelen als ik in een vol restaurant zit te eten. Gelukkig heb ik mijn energie nog en dat houdt me op de been. Mijn hoofd accepteert niet dat alle pijn weer terug is, waardoor ik af en toe zo boos kan worden. Van te voren is mij wel verteld dat dit zou gebeuren in stap 7. Maar stiekem hoopte ik dat ik fluitend erdoor heen zou komen. Heel stom, maar daarom vecht mijn hoofd ook zo er tegen. Gelukkig heb ik nog steeds dat masker die ik op kan doen. Lach en laat niet merken dat je pijn hebt. En soms heb ik hem ook niet nodig, want dan voel ik me goed. Al is dit de meest zware stap, stoppen bij Mecebi is geen optie. Ik vecht net zo lang totdat ik beter verklaart ben. Ik geniet nog steeds van de meest kleine dingen. Gelukkig heb ik ook een super lieve man en dochter die mij met alles helpen. En ben echt niet altijd lief omdat ik dan in gevecht met mijzelf ben. Gelukkig begrijpen ze dat. Ik zal proberen om weer wat meer te gaan plaatsten. Iemand nog een leuke tip voor een goede serie op Netflix? #dtv

Laat me het maar weten;)

Fijne avond.

Liefs,

Bianca

2 Comments on “Lange tijd geleden””

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: