Goedenavond🍀

Goedenavond,

Na een lange tijd niks meer te hebben geplaatst, hier een kleine update:)

Nu een kleine 5 maand onder behandeling bij MeCeBi. En eindelijk kan ik nu wat resultaat voelen en gaat het qua energie beter en de klachten zijn ook minder. 2 weken geleden te horen gekregen dat een aantal organen weer normaal zijn werking doen. Yes!!! Ik ben er nog langer niet maar blij dat er resultaat is en ik die ook voel. Dit betekend ook dat ik na ruim anderhalf jaar ziek zijn, nu weer wat uurtjes werk. Zo blij! En ik krijg er ook energie van. Wel heb ik omdat ik in een verzorgingstehuis werk vroege dienst. Dat houdt in dat ik in het weekend vroeg op moet en dus mijn ochtend slaapje mis. Gelukkig hou ik het vol en na mijn dienst ga ik gelijk naar bed. Vind het werk echt heel erg leuk en ze zijn zo positief over mij dat ik nog langer daar mag werken. Zo lang ik dit volhou ga ik dat doen. Deze baan kwam per toeval op mijn pad. Toch een beetje geluk hebben;) en ook mooi, deze baan is prima te combineren met een school gaand kind. Hopelijk mag ik daar nog lang werken. 

Ik had dit nooit durven dromen een half jaar geleden dat ik weer kon gaan werken. Van de hele dag slapen en nog moe zijn, naar iemand die minder moe is en gelukkig weer kan werken. Dankzij MeCeBi voel ik vooruitgang en natuurlijk ook door mijn positieve uitstraling en niet opgeven. Nog dik anderhalf jaar te gaan bij MeCeBi en dan hoop ik van die rotte bacterie af te zijn en me dan weer de oude te voelen.

Eerdaags wil ik ook weer wat gaan sporten. Want mijn conditie is nul😬 Ik zal gewoon alles heel rustig moeten oppakken en niet te snel alles willen. Maar dat is soms moeilijk omdat ik al zolang ziek ben en nu eindelijk me wat beter voel. Voor iedereen die ziek is, is mijn tip hoe zwaar het ook is zoek net zo lang een behandeling tot dat je duidelijk verbetering voelt. Omdat er zo weinig bekend is over deze ziekte moet je echt zelf op onderzoek uit. Ik begrijp ook dat niet iedereen mega veel geld heeft om alles zelf te betalen en dat vind ik ook zo’n slechte zaak dat dit kosten zijn voor jezelf. Hopelijk veranderd dat ooit!!

Aankomende maandag beginnen de scholen weer. Zal even wennen zijn om weer in het ritme te komen pfff.. 

Maar een heerlijke vakantie gehad. Lekker een weekje in de Eifel Duitsland. Wat een prachtige omgeving daar. En we zijn ook nog 1 nacht op een camping in een tippi wezen slapen. De kleine meid vond het geweldig. En idd ondanks de kou s’nachts was het ook leuk en gezellig.

Hopelijk hebben jullie ook een mooie vakantie gehad?

Voor nu een fijne avond en weekend. Geniet van het zonnetje. Eindelijk zomer nu:) ik zal proberen weer wat vaker wat te posten☺️

Liefs,

Bianca🍀💚

5 Comments on “Goedenavond🍀

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: