Goedemiddag🌞

Goedemiddag🌞 weer een tijdje geleden dat ik iets plaatste.. Heerlijk lang weekend gehad afgelopen week. Op vrijdag een dagje Dinoland in Zwolle. Erg leuk voor kinderen en genoeg plek om te zitten voor ouders. Dus voor het grootste gedeelte gezeten op bankjes. Voor kinderen veel speeltuinen en konden een speurtocht doen en goud zoeken. Ze heeft in iedergeval genoten en dan geniet je automatisch ook:) Met dit warme weer veel last en pijn in benen en armen. Maar gisteren toen het echt extreem warm was verdween die pijn gelukkig. S’ middags heerlijk buiten gelegen in de schaduw en dochter lekker spelen in bad. Wat was ik toch blij dat die warmte vanochtend weer voorbij was. Ik weet altijd geklaag over het weer maar dit was gewoon te warm😅 Aankomende donderdag 4de behandeling bij MeCeBi. Hopelijk daarna niet veel last. Vorige keer gelukkig maar 1 dag. Oh en gisteren begonnen met een eier dieet. 6 eieren per dag en daarnaast sla, komkommer, tomaat en afwisseld steak en witte vissoorten. Ik ben al een half kilo kwijt😃😃 Ik ben gewoon best wel veel aangekomen door de medicatie en baal daarvan. Ik weet ook dat beweging erbij nodig is. Helaas lukt sporten nog niet maar wandelen doe ik wel. 5 kilo eraf dan ben ik weer happy:) Deze week ook beginnen met hoofdstuk 3 van de opleiding, vind het nogsteeds erg leuk en interessant. Ik leer steeds meer dingen over vitaminen en mineralen. Voor nu wens ik jullie een fijne dag. Geniet van het zonnetje🌞 Liefs, Bianca🍀💚

2 Comments on “Goedemiddag🌞

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: