MeCeBi (Het therapeutisch huis)

Goedeavond:) het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog plaatste. Dit komt mede doordat ik het erg druk had met ziekenhuis bezoeken, UWV keuring en eerste behandeling bij MeCeBi. 2 weken geleden jaarlijkse keuring van het UWV gehad. Gesprek ging goed, behalve toen we begonnen over Lyme begon de discussie weer pfff.. uiteindelijk daar maar mee gestopt want zin heeft het toch niet. Vorige week vrijdag definitieve uitslag gehad. Ben 100% afgekeurd voor een jaar en behoudt gelukkig mijn uitkering. Onbewust maakte ik me er toch druk om. Hoe moet ik het voor mekaar krijgen om in deze toestand te werken. Gelukkig weer een zorg minder. Afgelopen donderdag eerste behandeling gehad bij MeCeBi. Ik heb een map meegekregen met uitleg over de behandelingen en dat mijn eetpatroon veranderd moet worden. Ik heb een lactose allergie dat betekend geen koemelk producten meer. Zo moet ik ook 2 keer per week een zoutbad nemen dat ik tegen de afvalstoffen in mijn lichaam. Volgende behandeling krijg ik ook een apparaat voor extra zuurstof. Dat is goed om sneller te herstellen na een behandeling ook omdat mijn hersenactiviteit niet best is. Na de behandeling had ik echt 0% energie en overal pijn. Zelfs na een paar uur slapen had ik geen energie. Dit voelde zo rot dat ik even moest huilen omdat je toch machteloos staat. Die moeheid heb ik nu nogsteeds. Vanmiddag even een stukje gewandeld met gezin en schoonmoeder maar dat heeft al mijn energie gekost. Dit is eigenlijk een goed teken na een behandeling omdat de behandeling dan aanslaat. Dit mag niet langer dan 3 dagen duren dus goed in de gaten houden. Nu elke 2 weken terug voor een behandeling en dat minimaal 2 jaar. Hopelijk slaat het goed aan en kunnen we langzaam Lyme aan gaan vechten. Maar eerst zorgen dat mijn immuun systeem goed is. Dit was het even voor vandaag. Nu tijd om weer rustig aan te doen. Al doe ik dat de hele tijd al eigenlijk. Moeilijk om er aan toe te geven blijft het wel. Maar ondanks dat blijf ik toch positief! Voor nu wens ik jullie een fijn weekend🍀 Zal proberen weer wat vaker te bloggen:) Liefs, Bianca

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: