Goedemiddag! Afgelopen zaterdag 2 de test gehad bij MeCeBi. Uiteindelijke uitslag 13 knopen.. dat houdt in dat mijn zenuwen, maag, galblaas en mijn lichaam neemt geen vitaminen meer op. Ook is mijn huid aangetast en dat veroorzaakt veel droge plekken. Deze test moest afgelegd worden op blote handen en voeten. Bij je handen en voeten heb je drukpunten zitten wat in verbinding staat met je organen. Dus opzich valt het mee met het aantal knopen maar toch zou dit een lange tijd nodig hebben om te herstellen. 29 april terug komen en dan uitleg over de behandelingen. Sinds gisteren erg veel pijn aan mijn heup wat nu doortrekt naar mijn been. Lopen is pijnlijk. Hopen dat dat snel weer over gaat. Het was wel heerlijk weer gisteren zeg echt genoten🌞 jammer dat het vandaag weer minder weer is.. ik verlang zo naar de zomer. Wie niet eigenlijk.. Trouwens in bijlage de site te vinden van MeCeBi. Daar vinden jullie uitleg over de testen. Ik wens jullie een fijne dag toe🍀 Liefs, Bianca💚

http://www.mecebi.nl/

One Comment on “Goedemiddag! Afgelopen zaterdag 2 de test gehad bij MeCeBi. Uiteindelijke uitslag 13 knopen.. dat houdt in dat mijn zenuwen, maag, galblaas en mijn lichaam neemt geen vitaminen meer op. Ook is mijn huid aangetast en dat veroorzaakt veel droge plekken. Deze test moest afgelegd worden op blote handen en voeten. Bij je handen en voeten heb je drukpunten zitten wat in verbinding staat met je organen. Dus opzich valt het mee met het aantal knopen maar toch zou dit een lange tijd nodig hebben om te herstellen. 29 april terug komen en dan uitleg over de behandelingen. Sinds gisteren erg veel pijn aan mijn heup wat nu doortrekt naar mijn been. Lopen is pijnlijk. Hopen dat dat snel weer over gaat. Het was wel heerlijk weer gisteren zeg echt genoten🌞 jammer dat het vandaag weer minder weer is.. ik verlang zo naar de zomer. Wie niet eigenlijk.. Trouwens in bijlage de site te vinden van MeCeBi. Daar vinden jullie uitleg over de testen. Ik wens jullie een fijne dag toe🍀 Liefs, Bianca💚

  1. Toch weer een stukje de goede richting op. Dan bedoel ik met de test zodat ze je toch een juiste behandeling kunnen geven. Spijtig genoeg dan de reguliere geneeskunde daar echt geen gehoor naar heeft.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: