Testdag bij MeCeBi, vond daar deze brief. Erg goed omschreven!!

Vanochtend 1ste test ochtend gehad bij MeCeBi in Ede.. 1,5 uur lang testen gehad. Die testen werden gedaan via Bioresonantietherapie. Na die 1,5 uur kreeg ik een korte uitleg over wat ze gevonden hebben in mijn lichaam. Het volgende werd gevonden: Borrelia garinii ( chronische Lyme gericht op mijn zenuwen en gewrichten) ze berekenen borrelia in waardes ( van 0-64) 64 is hoog en die extreem veel last. Ik kwam op een waarde van 39 uit.. meer dan de helft dus. Daarnaast nog pfeiffer gevonden 2 ampullen van de 3 dus ook erg hoog. Mex-griepprik + toxinen, in mijn genen- slijmvlies problemen, Co- infectie Chlamydia.pneumonia (longen) , Lactose allergie, en allergie voor ui en zoet. Dit is nog maar een klein gedeelte van wat ze gevonden heeft. Eindelijk voor de 3de keer toch de bevestiging dat mijn klachten komen door Chronische Lyme. Aankomende zaterdag weer testen en dan gaan ze kijken hoeveel knelpunten ik heb. En dan uiteindelijk 20 april de uitslag en uitleg behandeling. Ben nu heel erg moe en voel overal pijn. Komt ook omdat ik normaal de hele ochtend slaap en nu geen rust heb gehad. Oja vergeten nog te zeggen MeCeBi is aangesloten bij een reguliere huisarts. Binnenkort daar een afspraak mee maken en kijken of hij de neuroloog en reumatoloog kan inlichten. Misschien geloven ze dan wel dat ik Lyme heb. Proberen waard!! Net dochter opgehaald voor school. Maar 500 m lopen en het voelde zo ver pffff. Maar we vechten door!! Voor nu een fijne avond🍀 lieve groet, Bianca💚

8 Comments on “Testdag bij MeCeBi, vond daar deze brief. Erg goed omschreven!!

 1. Ik zou zo en zo al met het verslag neuroloog en reumatoloog gaan. Zodat ze weten dat jezelf verder wilt en dat ze jou ook eens moeten gaan geloven. Nu lees ik ook pfeiffer klierkoorts in je verslag. Dat eigenlijk los staat van Lyme dacht ik. Dit heeft ook als symptoom vermoeidheid dat misschien ook een verklaring aan je problematiek kan geven.
  Toch goed dat je deze tests hebt laten doen en dat je binnenkort de volledige uitslag hebt om dan alsnog de juiste behandeling te starten.
  Het is toch weer een klein lichtpuntje dat je ziet in de donkere tunnel.
  Fijne avond

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  • Pfeiffer is ook een co infectie van Lyme. En ik weet dat pfeiffer erg besmettelijk is, man en kind hebben geen symptonen. Maar voor die pfeiffer word je ook erg moe, dat verklaard mijn extreme moeheid.. omdat mijn lichaam vecht en tegen Lyme en tegen pfeiffer. Dit is gewoon een extra bevestiging van wat mijn gevoel al zei.. idd hopelijk slaat de behandeling aan en kan ik weer normaal functioneren. Al moet ik nog wel een lange tijd geduld hebben…

   Liked by 1 persoon

   • Het zou kunnen ik dacht dat het er los van stond. Dan heb ik iets bijgeleerd 😉
    Die moeheid die je hebt verklaar ik dan ook aan deze infectie.
    En ja dan moet je lichaam tegen bepaalde dingen vechten. Spijtig genoeg kan dat zwaar zijn.
    Nogmaals ik hoop dat je binnen kort geholpen mag worden.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

 2. Oh wow, eindelijk iemand die het erkend. Ik zou per brief de artsen informeren. Ze gaan het toch niet erkennen dus waarom je energie steken in een gesprek. Meid heerlijk en nu zien wat je er aan kan doen. Sterkte ermee.

  Liked by 1 persoon

  • Het is eigenlijk meer voor mijzelf, ik weet dat ze het niet willen erkennen. Maar dan heb ik voor mijn gevoel er alles aan gedaan. Nou hopen dat de behandeling zijn werk gaat doen. Op dit moment het belangrijkste, zodat ik weer normaal kan functioneren. Dank je🍀

   Liked by 2 people

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: