Week van de Teek

Aankomende week is de week van de teek. Extra aandacht omtrent Lyme en Chronische Lyme. Dit omdat het een ziekte is die nogsteeds niet Erkend wordt. Veel patiënten zoeken behandeling in het buitenland omdat ze daar verder zijn. Dit is dan wel voor eigen rekening. Omdat het voor eigen rekening is kunnen veel mensen niet de behandeling krijgen die ze nodig hebben. Groot gevolg is dat ze steeds zieker en zieker worden. Dit moet stoppen! Dus aub teken de petitie zodat er erkenning komt. Een aantal chronische Lyme patiënten vloggen deze week, hoe is hun leven met Chronische Lyme. Waaronder Lisanne leeft. Te vinden op instagram, Twitter en Facebook. Aankomende week voor mij ook een druk programma. Morgen eerst naar de Reumatoloog. Uitslag bloedonderzoek en hoe nu verder met de diagnose Fybromyalgie. Woensdag testen bij MeCeBi en donderdag keuring UWV. Allemaal in de ochtend dus daar gaat mijn ochtend slaapje:( Afgelopen donderdag naar de Neuroloog geweest. Medicatie tot max verhoogd ivm met mijn extreme hoofdpijn en moeilijk in slaap kunnen vallen. Moet er echt weer aan wennen. Werd echt moeilijk wakker. Mijn neuroloog had het al over een revalidatie therapie. Maar ze wacht eerst de reumatoloog of omdat ik therapie moet krijgen voor al mijn klachten. Dit neemt niet weg dat ik nogsteeds ervan overtuigd ben dat het Lyme is, maar de artsen werken niet mee. We geven niet op!!!! Voor een ieder alvast een fijne maandag en hopelijk mooi weer deze week🌞 Lieve groet, Bianca💚🍀

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: