Heerlijk lente weer🌞

Goedemiddag🌞 Na een relaxt weekend, voelde ik mijn gisteren heel erg slecht. Erg misselijk de hele dag. Weet niet waar het aan lag, misschien iets verkeerds gegeten… werd er gewoon helemaal naar van😔 Gelukkig vanochtend toen ik wakker werd was het weg. Nog wel erg moe, dus heb eerst mijn dochter naar school gebracht en daarna gelijk terug het bed in. Na een paar uur geslapen te hebben toch maar even het zonnetje opgezocht in de tuin. Koptelefoon op en muziek geluisterd. O ja van het weekend nog nieuwe sneakers gekocht. Witte Nike sneakers. Lopen echt fijn. Sinds dat ik ziek ben loop ik niet meer op hakken, wat ik vooraf altijd deed. Ben vaak duizelig dus lijkt hakken mij geen goed idee. Ook nog heerlijk pizza gegeten met man lief bij Happy Italy. Weekenden vliegen echt voorbij pffff. Deze week 2 keer naar het ziekenhuis. Eerst donderdag neuroloog en vrijdag oogarts. We zullen wel weer zien wat eruit komt. Allebei de afspraken in de ochtend. Word niet slapen, dus ook nog extra zwaar die dagen. Nou voor nu wens ik jullie een fijne zonnige dag toe🌞🍀 Liefs, Bianca💚

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: