Leven met Pijn..

Dit gedicht omschrijft exact mijn gevoel. Vandaag zoveel pijn door mijn hele lichaam, ook is de hoofdpijn erg ondanks de medicatie.. Mijn energie is echt weer op 0%. Op dit soort dagen wil je alleen maar op bed liggen. Maar helaas gaat dat niet. De zorg voor mijn dochter, kan haar niet aan haar lot over laten. Dus ga maar door met een lach op mijn gezicht. Van binnen valt er niks te lachen. Iedereen die mij ziet, ziet een blije vrouw. Dat is dat mooie masker wat ik draag. Hopelijk komt er ooit een einde die pijn. Maar na meer als een jaar dag in dag uit pijn te hebben, heb ik daar soms niet meer de hoop op dat het beter wordt. Ik weet ook gewoon echt niet waar het aan ligt dat de pijn als maar erger wordt. Eet niks aparts, eet weinig suikers. Ook denk ik van de temperatuur buiten is warmer, dan moet je je toch beter voelen. Even flink lopen huilen vandaag omdat ik die pijn beu ben. Het heeft iets opgelucht gelukkig. Maar toch geef ik nooit op! Wat het ook is in mijn lichaam, ik blijf vechten! En ondanks dat alles heb ik vandaag wel even een paar minuutjes van de zon genoten. Eindelijk warmer en meer zon:) Wens jullie een fijne avond🍀 Liefs, Bianca💚

4 Comments on “Leven met Pijn..

  1. Pijn het mat je zo af en soms is er totaal geen verklaring voor.
    Men moet dan wel verder en dat is het masker dat deze personen opzetten. De lach dat meer een traan moet zijn maar men kan het niet tonen.
    Sterkte bianca en hoop echt met je mee dat je blijft vechten tegen de pijn.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: