21 mei landelijke bijeenkomst voor mensen met hardnekkige Lyme en Co-infecties..

21 mei van 11 uur tot 16.00 uur landelijke bijeenkomst in theater Carré in Amsterdam voor mensen met hardnekkige Lyme en Co-infecties. Voor meer info check http://www.sostrong.nl Daar staat de planning voor die dag. Ook kunt u daar kaarten bestellen. Ik ben heel erg benieuwd naar deze dag. Zal erg vermoeiend worden omdat ik die dag niet s’ochtens kan rusten op bed. Maar dat heb ik er voor over. Tickets zijn ook te bestellen voor mensen die in België wonen. Toch apart dat het uitgerekend op de dag valt dat ik jarig ben:) Dus zijn jullie net zo nieuwschierig naar deze dag als ik, koop dan snel een kaartje! Lieve groet, Bianca💚

One Comment on “21 mei landelijke bijeenkomst voor mensen met hardnekkige Lyme en Co-infecties..

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: