Sunny day🌞

Goedemiddag! Wat een heerlijke zonnige dag weer vandaag🌞 Daar word ik zo blij van en dat ondanks mijn pijnen de hele dag door. Vandaag wel weer wat minder energie. Misschien dat mijn lichaam er aan moet wennen dat het s’ochtends koud is en s’middags heerlijk warm. Gisteren was de dag van het stemmen. VVD weer de grootste. En als je dan vervolgens s’avond op Facebook zit en zie dat mensen zich daarop kunnen afreageren pffff. Ik werd er wel een beetje moe van. Kom op zeg het geeft niets voor niets aan dat de vvd de grootste is en blijft. Nederland heeft gekozen! Nu alleen nog de vraag met wie ze gaan samenwerken🤔 Nu even relaxen op bed, dat heb ik toch nog vaak nodig. Wel spijtig met dit weer, had ook graag op een terrasje gezeten. Maar moet dit accepteren en misschien komt er ooit een dag dat ik dat wel kan. Eind maar staan weer mijn Z-H afspraken gepland. Oogarts, neuroloog en reumatoloog. Dat kost mij alweer energie genoeg. Irritante vind ik dat mijn afspraken in verschillende ziekenhuizen zijn en op verschillende locaties. Waarom niet alles op 1 dag, ben ik er ook weer gelijk vanaf. Nou nog 1 dag en dat is het alweer weekend😀 Geniet van jullie zonnige dag🌞 Time for me to rust🍀 Liefs, Bianca💚

5 Comments on “Sunny day🌞

  1. Na het werk ook proberen nog even van het zonnetje te genieten.
    Kan je geen relaxstoel buiten zetten en daarin gaan liggen. Kan je toch nog heerlijk van het zonnetje genieten.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: