Nieuwe week.. veel 🌞

Goedeavond! Toch nog even wennen dat het s’ochtens nog zo koud is. Met dit weer weet je eigenlijk niet wat je aan moet trekken. Dochter eerst vanochtend naar school gebracht. Toch maar een winter jas aangedaan. Na het weg brengen ga ik altijd gelijk weer terug mijn bed in. Gewoon omdat ik na dat stukje lopen naar school mijn energie weer verbruikt is. Soms vind ik dat vreselijk, vooral nu de zon schijnt en het warmer wordt, vind ik het balen dat ik daar s’ ochtens niet van kan genieten. Na een paar uur slaap, sta ik op om te lunchen. Om vervolgens daarna weer naar school te lopen om dochter op te halen van school. Elke maandag en donderdag sport ze tegenover ons huis in het sport gebouw. Ik probeer dan altijd even te zwaaien naar haar. Soms lukt dat en dan lacht ze van geluk. Zo leuk om te zien. Trouwens heb wel een rustig weekend gehad. Gisteren nog even op een terrasje gezeten en een Italiaans ijsje gegeten. Ik weet het is slecht veel suiker maar zo lekker af en toe:) Ondanks dat ik 24/7 pijn heb, heb ik toch genoten van dat moment. Op de terug weg nog even langs de makro. Een kleine radio gekocht voor naast mijn bed. Heerlijk na thuiskomst boven op bed gaan liggen met muziek aan. Ben een echte muziek liefhebber. Kom dan echt tot rust. Nou deze week beloofd een prachtige week te worden qua weer. 16 graden en veel 🌞. Geniet ervan, dat doe ik ook☺️ fijne avond🍀 Liefs, Bianca💚

One Comment on “Nieuwe week.. veel 🌞

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: