Almost Weekend🌞

Goedeavond! Weekend staat weer voor de deur😁 Eindelijk vandaag heel veel zon🌞 Heerlijk!! Maar wel weer een off day vandaag… heel veel pijn in gewrichten en spieren en mijn energie weer op nul. Vanochtend eerst dochter naar school gebracht daarna bijna 3 uur geslapen. Ik denk omdat ik mij gisteren zo boos heb gemaakt in het Z-H dat dat gelijk op mijn lichaam reageert. Stom had ik ook niet moeten doen. Elke keer neem ik dat voor, maar toch gebeurt het weer:( Vanmiddag voelde ik me iets beter en had nog een nieuwe broek nodig. Oh en dan kom je thuis met 2 nieuwe setjes☺️ Rustig weekend voor de boeg. Even kijken of ik nog even in de zon kan zitten🌞 Hebben jullie nog plannen? Nou geniet in ieder geval van het mooie weer! We kunnen met zijn allen wel wat vitaminen D gebruiken toch😊 Fijne avond🍀 Liefs, Bianca💚

One Comment on “Almost Weekend🌞

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: