Meet my black cat Ruby🐈

Goedenavond! Dit is mijn kat Ruby.. elke keer als ik op sta van dat ene fijne plekje in de hoek van de bank wordt mijn plek snel ingenomen door dit boefje. Als ze merkt dat ik kijk, kijkt ze me aan met grote ogen.. kijk vrouwtje ik lig lekker op je plekje😸 Na een paar uur slaap op de bank heeft ze haar dol uurtje. Toch ben ik blij dat ik haar heb. Vorig jaar november heb ik haar opgehaald. Was het zo zat om altijd overdag maar alleen te zijn. En wilde ook wat afleiding en niet alleen maar met mijn ziekte bezig willen houden. Vandaag een rustig dagje gehad, dochter vanmiddag bij een vriendinnetje wezen spelen. Zo heb ik vanmiddag ook nog een paar uurtjes rust kunnen nemen:) Nu relax op de bank en uiteraard is mijn plek weer ingenomen door mijn boefje😬 Wens jullie een fijne avond🍀 Liefs, Bianca

One Comment on “Meet my black cat Ruby🐈

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: