Intake MeCeBi 

Goedeavond! Het weekend is alweer voorbij helaas. Vorige week donderdag naar MeCeBi geweest voor een intake. Mijn ziektebeeld van afgelopen jaar doorgenomen. Daarna bloeddruk gemeten, die was goed. Wel kwam ik erg vitaminen C te kort, dat was te zien aan mijn tong. Kan wel kloppen, sinds ik een suiker allergie heb gehad voor alle fruitsoorten ben ik een beetje huiverig geworden om fruit te eten ivm de klachten. Toch maar even weer wat fruit gekocht. Na intake van een uur heb ik wel te horen gekregen als ik de behandeling start dat het 1,5 tot 2 jaar duurt. En of ik ooit van Lyme af kom is de vraag omdat ik het al zo lang heb. Ook gaf de arts aan dat ik waarschijnlijk veel meer onder de leden heb dan Lyme. Ik had een erg goed gevoel bij MeCeBi. Ook omdat ze veel onderzoeken hebben gedaan naar Lyme en hoe te behandelen. Begin april krijg ik eerst 2 keer een uur allerlei testen en daarna de uitslag en wat het behandelplan wordt. Ben benieuwd! Dit heeft mij wel doen besluiten dat ik stop bij het Lyme centrum. Qua energie vooruit gegaan, maar de klachten zijn verergerd. Na het intake gesprek was ik erg moe, dit heeft mij veel energie gekost. Afgelopen vrijdag werd ik erg verkouden en voelde me verrot. Veel gember thee gemaakt en gedronken en flink gestoomd. Nu eindelijk van die rot verkoudheid af. Deze week is het schoolvakantie. Heerlijk even mijn meissie vertroetelen. Niet met dit weer ( koud, nat en veel wind) aan school staan. Ik wens jullie een fijne avond. Liefs, Bianca

5 Comments on “Intake MeCeBi 

    • Klinkt zeker hoopvol. Oke dan zal dat ook wel de reden zijn dat ik zo snel van mijn verkoudheid af was:) Dank je wel🍀

      Liked by 1 persoon

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: