Monday🎭

Goedemiddag🙂 Heerlijk weekend gehad. Zaterdag samen met mijn husband gaan lunchen bij Jansen in Doetinchem. We kwamen binnen echt overvol. Na 10 minuten wachten aan de bar hadden we eindelijk een plekje. Ik heb een sandwich zalm/ tonijn gehad. Erg lekker😋 Toen we thuis kwamen heb ik even onze nieuwe hometrainer uitgeprobeerd. 15 minuten gefietst😁 pfff wat was dat zwaar zeg. Voelt alsof ik nooit gesport hebt. Van 2,5 jaar veel en intensief sporten, na nu een jaar niks kunnen doen terug bij af helaas😔 Deze week is de carnaval op school begonnen voor mijn dochter. Vandaag moest ze 2 verschillende schoenen aan👞👟 . Einde van de week verkleden. Dit jaar gaat ze als Pocahontas👘 Hou zelf ook wel van carnaval. Maar wordt hier niet of nauwelijks gevierd helaas. Nu hou ik die drukte toch niet vol. Mijn hoofdpijn is nog erg tot extreem aanwezig en zelfs snachts als ik wakker word. Maar ondanks de pijn heb ik net wel weer rustig 11 minuten gefietst🚴🏻‍♀️ Ik ben trots op mezelf🙂 Al zeg ik het zelf☺️ Hopelijk hebben jullie ook een fijn weekend gehad? Voor nu een fijne dag🍀 Liefs, Bianca💚

6 Comments on “Monday🎭

  • Zeker een prestatie:) moest wel een paar keer stoppen. Nog erg pijnlijk voor mijn benen helaas. Maar ben dan weer te koppig om te stoppen.

   Liked by 1 persoon

 1. Die koppigheid met je dan wel even kunnen wegzetten en luisteren naar je lichaam.
  Soms een minuutje stoppen om dan als nog verder te doen is geen schande.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: