Weekend🙂🍹

Goedeavond! De week is weer voorbij gevlogen. Afgelopen woensdag was het heerlijk weer echt lente gevoel. Ook voelde ik me gelijk iets beter. Maar de laatste 2 dagen weer terug bij af. Extreme hoofdpijn wat aanhoudt de hele dag en erg moe. Misschien komt het door het innemen van Zilverwater. En dat zou dan na een aantal dagen weer afnemen hoop ik. Nog wel deze week gesport ondanks de pijn, toch goed van mijzelf:) Afgelopen woensdag ook een hometrainer gekocht zodat ik mijn conditie weer iets kan opbouwen. Dit weekend ff in elkaar laten zetten. Morgen gezellig even tijd met mijn mannetje. Dochter gaat op pad met haar tante en oom. Even nog uitzoeken waar we gezellig even kunnen lunchen met zijn tweeen. Van dat soort momenten geniet ik des te meer. Maar om dit soort dingen te doen moet ik wel de hele ochtend op bed liggen anders trekt mijn lichaam de middag niet. Hebben jullie nog leuke plannen? Nu tijd voor mijn favorieten soap Gtst👀 Ik wens jullie een fijn weekend toe🍀 Liefs, Bianca💚

8 Comments on “Weekend🙂🍹

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: