Colloidaal Zilverwater

Goedemiddag🍀 Sinds een aantal dagen weer erge hoofdpijn. Vooral s’ochtens bij het op staan. Nu was het een tijdje stabiel dat betekend voor mij geen pieken meer, nu zijn die pieken weer erg aanwezig. Heb medicatie tegen die hoofdpijn dus na het innemen duurt het een half uur voordat de pijn afneemt. Van een cijfer 9 naar een 6, die 6 blijft dan de hele dag aanwezig. Je ziet het niet van de buitenkant dat ik constant pijn heb. Probeer ook gewoon te lachen al voel ik mij slecht. Doordat het buiten beter weer is heb ik gelukkig iets minder pijn aan mijn gewrichten en spieren. Maar dat neemt niet weg dat ik elke ochtend nog een paar uur moet slapen om vervolgens de middag door te kunnen. Soms wil ik gewoon wakker worden en dat dan alle pijnen verdwenen zijn. Die hoop blijf ik nogsteeds houden. Gisteren deze fles ontvangen. Hopelijk doet dat bij mij zijn werking. Ik zou zo blij zijn als ik nu wat gevonden hebt dat mijn hoofdpijn weg neemt. Al ben ik er bang voor dat dat niet zo snel gebeurt. Nu al een jaar contante hoofdpijn aan 1 kant! Dat gaat niet zomaar weg toch🤔 vandaag toch maar proberen om van het zonnetje te genieten🌞 Ik wens jullie een fijne zonnige dag toe☺️ Liefs, Bianca💚

4 Comments on “Colloidaal Zilverwater

 1. Het is te weten komen van waar de pijn vandaan komt. Deze is al van ’s morgens aanwezig en normaal in onze slaap gaat het lichaam in volledige rust. Misschien dat je toch ook ’s nachts bepaalde problemen hebt waardoor je die hoofdpijn hebt.
  Hoop dat je ooit mag schrijven ik kan alles in de dag verdragen en kan een beetje genieten van het leven zonder pijnen.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  • Een jaar lang allerlei onderzoeken gehad. De neuroloog gooit het op een zeldzame hoofdpijn daarvoor heb ik ook medicatie. 2 keer getest op Lyme bij natuurgeneeskunde 100% Lyme en dat zou die klachten veroorzaken. Elke dag is het weer een verrassing wat voor klachten erbij komen. Misschien dat ik idd snachts ook pijn heb, maar uiteindelijk na een paar uur wakker van de pijn val ik in slaap. Eerst maar afwachten wat de reumatoloog zegt, die kijkt oa ook naar Lyme, mijn zere gewrichten spieren en huiduitslag waar ik ook last van heb.

   Hoop idd ook dat ik ooit mag schrijven dat ik klachtenvrij ben.

   En als ik een goede dag heb, dus minder klachten dan geniet ik zeker nog van het leven:)

   Liked by 1 persoon

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: