Weer begonnen met Krachttraining💪

Sinds afgelopen donderdag weer begonnen met sporten. Heel langzaam mijn spieren weer wat opbouwen. 15 minuten langer hou ik helaas nog niet vol. Hopelijk maakt het mijn spieren sterk zodat ik minder pijn heb. Geeft toch wel weer een goed gevoel. Zijn er mensen die ervaring hierin hebben? Dat je echt een verschil voelt nu je je spieren sterker hebt gemaakt bedoel ik. Voordat ik ziek werd sportte ik 2 keer in de week intensief. Na een jaar niet te kunnen sporten merk en zie je dat echt. Door mijn medicatie vliegen de kilo’s er ook letterlijk aan:( En dat is behoorlijk frustrerend, gewoon ook omdat ik echt op mijn voeding let. Elke ochtend maak ik nu ook een groene smoothie. Probeer suikers echt te vermijden omdat Lyme hierop leeft. Dan voel ik me gelijk weer erg slecht. Nou hopelijk ga ik het volhouden om elke dag 15 min te sporten. Merk ik dat ik meer last krijg dan stop ik gelijk. Vandaag ook wezen winkelen. Even snel rituels binnen gelopen. Heerlijk lux pakket gekocht voor mijzelf en een Valentijns cadeau voor mijn man. Blijkbaar hadden we dezelfde gedachten, hij had voor mij ook snel een cadeau gekocht. Heerlijke parfum🙂 dit zijn dat weer dat soort momentjes waar je van geniet☺️ Ik wens jullie een fijne middag/avond🍀 lieve groet Bianca💚

6 Comments on “Weer begonnen met Krachttraining💪

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: