Weekend:)🍹

Weekend staat weer voor de deur:) wat vliegen de dagen voorbij zeg. Gisteren nog bij de huisarts geweest. Lyme centrum in radboud Nijmegen geen kans zit overvol. En nog nemen ze geen actie! 2de punt doorverwijzing naar reumatoloog, ook die overvol in rijnstate en arts heeft nog gebeld of ze nog patiënten aannemen maar nee. Dan maar een verwijzing naar een ander Z-H daar is gelukkig wel plek, hopelijk geen lange wachtlijst. De arts heeft uitdrukkelijk in commentaar vermeld dat een zeer ervaren iemand naar mijn klachten moet kijken en ook onderzoek naar Lyme! Hehe eindelijk een arts die meedenkt. Ook wil ze vanaf nu meer contact met mij en helpt ze me met de juiste diagnose vinden. Oke ik heb al de diagnose chronische Lyme maar is niet via bloed aangetoond en dat is natuurlijk niet medisch. Mijn huisarts gaf zelf ook al aan dat Lyme zo moeilijk te testen is. Dus zei ze ook niet teleurgesteld zijn als je weer of geen diagnose krijgt. We blijven net zo lang door gaan tot we iets hebben. Dus afwachten wat de reumatoloog zegt. Ik blijf gewoon naar het Lyme centrum ook gaan want toch merk ik iets verschil qua energie. Vanavond heerlijk wezen wokken, zoveel gegeten pffff. Voor nu een fijn weekend🍀 liefs Bianca💚

13 Comments on “Weekend:)🍹

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: