Green Smoothie

Goedemiddag🍀 net een groene smoothie gemaakt met daarin verse bladspinazie, 1 rode appel, 500 ml water en 2 theelepels hennep zaad. Vorige week heb ik jullie al laten weten waaruit hennep zaad bestaat. Nog even in het kort.. het zit vol met vitaminen en mineralen ook zit er oa zink, ijzer en magnesium in. En is goed dus voor pijnlijke spieren en gewrichten. Je kan het toevoegen in een smoothie maar ook in de biogarde of zelf in je eten. Ook krijg je er energie van en dat heb ik wel nodig nu. Nu snel ff mijn smoothie drinken en dan naar de arts. Mijn neuroloog stuurde mij terug naar mijn huisarts om mijn spieren en gewrichten. Waarschijnlijk wordt het een doorverwijzing naar de reumatoloog. We zien en horen het wel weer aan. Sinds 2 dagen heb ik zelfs al pijn bij het op staan. Ook als ik in bed lig kom ik niet in slaap. Het voelt alsof er iemand messen in mijn benen en armen steekt. Krachtverlies is ook weer heftiger. Benieuwd wat de huisarts zegt🤔 Wens jullie een fijne avond🍀 Liefs Bianca💚

2 Comments on “Green Smoothie

  1. Klopt. Maar gelukkig slaap ik overdag ook een paar uur dus kom wel aan mijn rust toe. Maar toch blijft het frusterend dat je snachts dan een paar uur wakker blijft door de pijn. Wel slaap tabletten gehad maar dat mocht ik maar een week innemen ivm verslaving eraan en je lichaam vraagd steeds meer van die tabletten. Hopen op betere tijden. Zon zal al goed doen🌞dat geldt voor iedereen wel denk ik;)

    Like

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: