Uitleg over Bioresonantietherapie

Sinds september 2016 ben ik onder behandeling bij het Lyme centrum in Amersfoort. Binnen een maand merkte ik dat ik minder moe was en dat mijn energie weer terug kwam. Helaas zijn tot nu toe mijn andere klachten niet verminderd. Ook is sinds een maand weer mijn energie afgenomen. Ondanks dat ik standaard elke dag mijn druppels neem en magnesium tegen mijn zeer spieren en gewrichten. Nu ben ik iemand die constant informatie zoekt op internet. 2 weken geleden kwam ik een YouTube filmpje tegen over Bioresonantietherapie. Na het filmpje keek ik op de site van MeCeBi waar de therapie gedaan wordt. Ze hebben veel mensen geholpen met Chronische Lyme. Die mensen waren er nog wat slechter aan toe dan ik. Hun zaten in een rolstoel. Ik kan nog lopen, niet ver.. maar goed geen rolstoel nog voor mij. Na jaren behandeling zijn die mensen weer er bovenop gekomen. Dit gaf mij vertrouwen en heb me daarom aangemeld bij hun. Eind februari moet ik er heen. Kreeg wel 20 A4 opgestuurd met vragen over mijn gezondheid, hoe ik was als baby en kind.. of ik ziektes gehad heb. Heel uitgebreid in iedergeval. O en moet nog even deze week naar de apotheek om een potje op te halen, want moet gekoeld ochtend urine meenemen. Trouwens in Duitsland is het werk van Dr.F.Morell van groot belang geweest bij een aantal onderzoeken op dit terrein waarbij is aangetoond dat elektromagnetische trillingen een rol spelen bij de chemische processen die zich afspelen in de organen. Voor meer informatie over de therapie lees de brief in bijlage. Tijd om nu te rusten🍀 fijne dag/avond. Liefs Bianca💚

One Comment on “Uitleg over Bioresonantietherapie

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: