Music🎧

Sunday🍀 Vandaag gaat het gelukkig weer iets beter met mijn energie. Hopelijk komt dat dan toch door de Gember thee. Vaak kom ik tot rust als ik muziek luister. Luister veel naar Within temptation. Afgelopen jaren naar 4 concerten van hun geweest. En in 2013 een meet en Greet met hun gehad. Tijdens de week van Serieus Request kon je erop bieden op een meet en Greet met hun en uiteindelijk hebben wij dat gewonnen. Erg leuk om mee te maken. Op dat moment als je ze in het echt ziet weet je niet wat je moet zeggen, spanning denk ik. Als afsluiter kregen we nog een gesigneerd LP mee. Mooi aandenken! Wat is jullie favorieten muziek? en wat voor concerten hebben jullie al meegemaakt? Nou het weekend is alweer bijna voorbij:( gaat veels te snel. Hopelijk deze week weer een goede week. Wel hebben ze weer sneeuw en kou voorspelt en dat heeft slechte invloed op mijn spieren en gewrichten. Zal zo blij zijn als de lente begint, heerlijk warm en veel🌞 Voor nu wens ik jullie een fijne zondag avond🍀 Lieve groet Bianca💚

 

 

 

 

 

 

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: