Na het zoeken op internet kwam ik een filmpje tegen over behandeling bij MeCeBi.

Dit heeft mij zo aan het denken gezet dat ik gelijk het contact formulier heb ingevuld. Vandaag werd ik al teruggebeld en eind februari kan ik daar al terecht. Nu ben ik nog onder behandeling bij het Lyme centrum.
Maar omdat MeCeBi werkt met echte artsen komt dat misschien geloofwaardig over bij mijn Neuroloog. Eerst maar een intake doen en kijken wat hun conclusie is en wat voor soort behandeling ik nodig heb.

Vandaag eerst vanochtend bij het Lyme centrum geweest, weer acupentuur behandeling gehad in mijn oor voor longen en maag. Moet 2 weken blijven zitten. Heb erg veel last van zuurbrand, zo erg dat ik moeite heb met eten. Allergie voor suikers weer getest en gelukkig allergie weg na 2 behandelingen.
Vanmiddag gember gekocht dat blijkt te helpen bij zuurbrand/ pijnlijke maag.

Werd vanmiddag ook gebeld door een uitzendbureau ze hadden een leuke vacature voor me, helaas door mijn pijnen en hele erg moeheid kan ik niet werken. Mijn hoofd wilt wel maar mijn lichaam niet. En dan komt de dip/ teleurstelling en boosheid bij elkaar. Soms zit je er gewoon doorheen en wil je het liefst je dekbed over je heen gooien en een potje janken. Je zit gewoon gevangen in je eigen lichaam pffff vreselijk! Na een paar uur slaap voel ik me gelukkig weer iets beter.
Nu rustig weekend vieren en ontspannen.

Heeft er trouwens iemand ervaring met een behandeling bij MeCeBi??
Alle commentaar is welkom☺️

Ik wens iedereen een fijn weekend toe🍀

Liefs Bianca💚

Overzicht van onze behandelingen – MeCeBi

http://www.mecebi.nl/behandelingen/

2 Comments on “Na het zoeken op internet kwam ik een filmpje tegen over behandeling bij MeCeBi.

  1. Nee ik kan je niet helpen op je vraag.
    Maar hoop dat u er beter mee wordt of toch dat je verwachtingen goed mogen zijn.

    Misschien dat je voor anderen jouw ervaring en behandeling misschien kan neerschrijven.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 persoon

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: