Medische wereld🤔

Vandaag telefonisch consult neuroloog gehad. Mijn Lyme arts had een brief gestuurd met diagnose Lyme en co infectie. Nu is het zo dat mijn neuroloog alleen maar kijkt naar mijn extreme hoofdpijn en volgens de arts heb ik geen Lyme. Dit omdat de test in het Z-H positief was. Nogmaals geef ik aan dat de testen maar 30% betrouwbaar zijn! Heel stellig wordt er gezegd u heeft geen Lyme en de Lyme arts is onbetrouwbaar. Pfff zo frustrerend!!!!! Nu moet ik weer naar een dermatoloog voor mijn pijnlijke spieren en gewrichten. Eerst weer naar de huisarts en dan voor de 30ste keer naar het Z-H, waar ik geen stap verder kom. Ook gaf ze een optie voor het Lyme centrum bij het radbout. Graag zei ik, waarop ik als antwoord kreeg eerst alles uitsluiten en dan pas het Lyme centrum. Nu ook slaaptabletten gekregen omdat ik niet kan slapen door de pijn. Die hele medische wereld daar word ik zo boos van! Wanneer luisteren ze nou een keer Naar de patiënt!!!! Zo maar eerst even wat te eten maken. Hopelijk komt er ooit een dag dat er wel geluisterd wordt. Fijne avond🍀💚

3 Comments on “Medische wereld🤔

 1. Dat is juist het spijtige aan heel de medische sector. Ze horen niet wat de patiënt hen vertelt. Dat maakt dat ze altijd denken wat zei zeggen juist is. Een pilletje voor dit een pilletje voor dat en dag patiënt. Maar uiteindelijk wordt je niet beter want die medicatie werkt dan weer negatief op iets anders.
  Maar mochten ze een luisteren naar de patiënt en van daaruit zoeken eerst naar de oorzaak dan pas kan men een goede behandeling opstarten. Ook wuiven ze nog veel weg dat gezegd wordt. Maar dat kan niet hoor, en dat heeft met iets anders te maken. Maar luisteren nee dat leren ze niet in de hoge scholen.
  Hoop dat je geholpen mag worden.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  • Dank je wel voor je reactie☺️ helaas betaal je zoveel ziektekosten en krijg je er niks voor terug. Maar we blijven door vechten en geef nooit op!

   Liked by 1 persoon

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: