Hennepzaad gezond of niet?

Omdat ik 24/7 pijn heb in mijn spieren en gewrichten ben ik via internet op zoek gegaan naar iets wat helpt bij pijnlijke spieren en gewrichten. Nu neem ik al magnesium tabletten maar voor mijn gevoel helpt dit weinig tot niet. Nu kwam ik op internet een stuk tegen over hennepzaad. Daar zit onder ander magnesium in en veel vitaminen en blijkt ook te helpen tegen chronische pijnen.
Vorige week gekocht bij de Aldi en zal het vanaf morgen gaan gebruiken. Hopelijk werkt het. In bijlage nog een link hoe hennepzaad te gebruiken en wat hennepzaad eigenlijk is en waar het goed voor is. Na een week zal ik in mijn blog laten weten of ik verbetering voel. Fijne zondag🍀 Liefs Bianca💚

https://www.hennepzaad.info/

5 Comments on “Hennepzaad gezond of niet?

 1. Het kan helpen niet als wietolie. Je schrijft dat je niet veel verbetering voelt met je magnesium. Maar weet wel dat je in het alternatieve het langer moet nemen om resultaat te voelen.
  En dat is juist voor heel wat mensen nog het moeilijkste.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  • Klopt hoor, soms wil ik ook te snel om verbetering te voelen.. en idd dat is ook erg moeilijk als je dagelijks pijn hebt. Liefste wil je dan wakker worden en dat de pijn weg is. Aanhouder wint zeggen ze toch altijd☺️

   Liked by 1 persoon

 2. Dat begrijp ik ook. Maar weet altijd dat pijn een teken van het lichaam is dat iets aan wilt geven. Bij reguliere geneeskunde geven iets dat na twee dagen soms je een heel ander mens maakt. Maar ze staan niet echt stil wat de bijwerkingen kunnen zijn. Dat je niet hebt met alternatieve dingen maar dan wel geduld moet hebben.
  En zoals je schrijft aanhouder wint.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

  • Klopt helemaal. Iets wat er al zo lang zit kan niet binnen een paar maand weg zijn. En als ik andere verhalen lees dan heb ik idd nog een lange weg te gaan. Dus gewoon alles netjes blijven innemen en positief blijven. Meer kan je niet doen🍀

   Liked by 1 persoon

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: