Behandeling Lyme centrum

Vandaag stond ik op met knallende hoofdpijn, weer terug bij af. De hele week zijn mijn klachten heftiger. Dit is dan zo’n dag dat je je bed niet uit wilt komen. Maar had een afspraak in het Lyme centrum. Acupentuur in mijn hoofd gekregen tegen de hoofdpijn. Omdat door verkeerde communicatie wij een uur later geholpen werden mocht ik ze zelf eruit halen na 40 minuten. En eindelijk merk ik weer een verbetering, dankzij die naaldjes☺️ ook in mijn oor gekregen omdat mijn Co-infectie weer de overhand heeft genomen en ik weer erg benauwd ben. Deze moeten 2 weken blijven zitten. Zo nu lekker weekend, tijd om te relaxen😊 Fijn weekend allemaal🍀 Liefs Bianca💚

2 Comments on “Behandeling Lyme centrum

  1. Klopt en duurt nu al bijna een jaar de hoofdpijn:( Hopelijk ooit weer wakker worden zonder. Positief blijven denken🍀

    Like

The beauty review planet

reviews over beauty, make- up en skin producten

Hannah's Blog

Hallo! Ik ben Hannah (19 jaar) en ik ga voor 3 maanden naar Nairobi in Kenia, om vrijwilligerswerk te doen bij het weeshuis "Heritage of Faith & Hope Children's Home".

Anneke Doest

schrijft tekst voor theater, liedjes en meer...

Om Yoga

'Verleg je grenzen met yoga'

onthaastingsschip 't Appeltje

Onthaasten, Bewust worden, Verbinden

Gedachtenspinsels

Personal Lifestyle Blog

FAB.ULOUSLY

Living the FAB life ♥

Love to cook healthy

Gezond eten en makkelijke gerechten.

de FamilieAcademie

Blogs ouderverstoting en kindermishandeling

Welkom in de wereld van een kneus

Lotgevallen van een EDS-ser

Mijn leven als Spoonie

mijn ervaringen met fibromyalgie en CVS

huisje vol liefde

Een blog geschreven door een moeder. Voor moeders en iedereen die het leuk vindt om te lezen.

%d bloggers liken dit: